Inschrijven

LET OP: Onze groepen 4 en 6 zitten vol. Zie laatste alinea!

 

Als u overweegt uw zoon of dochter op de Syncope in te schrijven, dan kunt u via de administratie een afspraak maken met de directie voor een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we u het een en ander over de school vertellen, u rondleiden door de school en uw vragen beantwoorden. Tevens ontvangt u dan ons aanmeldformulier. Als u besluit uw zoon of dochter op de Syncope in te schrijven, dan kunt u het aanmeldformulier ingevuld inleveren bij de administratie. Uw gegevens worden verwerkt, uw zoon of dochter krijgt een welkomstkaart en u ontvangt een intake formulier. U wordt uitgenodigd door een van onze interne begeleiders voor een intakegesprek. Daarna maakt u kennis met de leerkracht van uw kind.

Aanmeldingen dienen minimaal 10 weken vóór de 4de verjaardag van een leerling op school ingeleverd te zijn. Prettiger is het als school ruim op tijd weet dat u uw zoon of dochter wilt aanmelden. Een periode van een half jaar is dan ruim op tijd.

Op dit moment groeien wij licht als school. Dat betekent steeds vollere klassen. Voor de groepen 4 en 6 schrijven wij daarom geen kinderen meer in. In de andere groepen hebben wij alleen nog plaats voor verhuizers die in de Muziekwijk-Noord zijn komen wonen. Voor 4-jarigen geldt geen leerlingenstop.